T: 085-0655357E: info@solvitaal.nl
foto-header-solvitaal

Neem contact op

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk.

Naam

Telefoonnummer

Vragen en/of opmerkingen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Over Solvitaal

Bij Solvitaal richten we ons op het optimaal laten functioneren van medewerkers. We begeleiden organisaties, leidinggevenden en medewerkers om dit voor elkaar te krijgen.

Bij Solvitaal werken arbeids- en organisatiepsychologen die een ondersteunende basishouding combineren met een gezonde dosis no-nonsense mentaliteit. We maken gebruik van de nieuwste wetenschappelijke inzichten en kijken naar het individu en diens verhaal. Oplossingsgericht en activerend werken we naar een concreet einddoel.

Om dit bereiken bieden we een totaalpakket aan diensten. Van preventie tot loopbaanbegeleiding en van triage tot psychologische ondersteuning.

Onze psychologen:

Yoanne-visser

Yoanne Visser

Leeftijd: 35 jaar | Woonplaats: Rotterdam
Na mijn studie arbeids- en organisatie psychologie, wat ik in maastricht heb gevolgd, ben ik meteen gestart binnen de bedrijfsgezondheidzorg. Het leuke hieraan, voor mij, is dat je met meerdere partijen te maken hebt; natuurlijk de medewerkers in de eerste plaats, maar ook de werkgevers en eventueel de arbodienst.

Sinds maart 2017 ben ik gestart met solvitaal. Hiervoor heb ik een aantal jaar voor een arbodienst gewerkt en ook een aantal jaar als zzp’er. Mijn doel is elke dag weer zorgen dat alle partijen tevreden en geholpen zijn, vanuit onze expertise en met behulp van ons gezond verstand.

In mijn vrije tijd houd ik me vooral bezig met lekker eten en drinken, lezen, (hard)lopen en kan ik ook heerlijk niks doen.
Sara-Bloemers

Sara Bloemers

Leeftijd: 37 jaar | Woonplaats: Helmond
Als arbeids- en organisatiepsycholoog werk ik vanuit de gedachte dat werken bijdraagt aan geluk. Met name wanneer je je competenties, talenten en drijfveren op de juiste plek kan inzetten. Graag geef ik mensen inzicht in het verder ontwikkelen van persoonlijke competenties en het hiervan toepassen in de praktijk. Dit doe ik door middel van: talentontwikkeling, oplossingsgericht werken, gedragstrainingen en afname van assessments. Mijn passie haal ik eruit als we samen daadwerkelijk een resultaat behalen.

In mijn vrije tijd speel ik klarinet in verschillende orkesten. Verder houd ik van ballet en hardlopen.
Juul-Schoorl

Juul Schoorl

Leeftijd: 33 jaar | Woonplaats: Velp
Vanuit mijn achtergrond arbeids- en organisatiepsychologie én gedragsverandering zet ik mij in om organisaties en medewerkers te ondersteunen op het gebied van vitaliteit. Ik geloof dat vitale mensen gelukkiger zijn en beter presteren. Op het moment dat er bijvoorbeeld een disbalans is tussen je werk- en privéleven is het waardevol te onderzoeken waar dit door komt. Maar vooral, hoe werk je toe naar verbetering? Met relativeringsvermogen en creativiteit samen naar een oplossing werken, daar haal ik voldoening uit.

In mijn vrije tijd loop ik hard, ga ik graag naar het filmhuis en geniet van spelletjesavonden met vrienden. Daarnaast lach ik veel met én om mijn dochter van 3.
Inge-Hulshof

Inge Hulshof

Leeftijd: 31 jaar | Woonplaats: Oisterwijk
Na mijn studie arbeids- en organisatiepsychologie ben ik een aantal jaar werkzaam geweest als consultant. Daar werd mijn passie voor de menselijke factor in bedrijven aangewakkerd. Ik besloot me hier verder in te specialiseren en promoveerde op de effecten van werkgeluk en werkstress en werkloosheid. Ik geloof dat werk een wezenlijk onderdeel is van ons leven. Het geeft voldoening en draagt bij aan geluk. Maar werk is niet altijd makkelijk. Soms lopen mensen even vast, of verdwijnt hun stabiele basis wanneer ze hun baan verliezen. Vanuit een positieve, oplossingsgerichte houding help ik mensen dan graag op weg. Wat is nodig en welke stappen kunnen gezet worden zodat je zelf weer verder kunt?

In mijn vrije tijd probeer ik graag nieuwe recepten uit, ga ik naar het strand om uit te waaien en geniet ik van fijne momentjes met vrienden en familie.

Daarnaast maken we gebruik van een aantal vast zelfstandige A&O-psychologen om te zorgen dat we snel kunnen blijven schakelen.

logo-embleem-solvitaal

Psychologische ondersteuning

Begeleidingstraject voor medewerkers die zijn uitgevallen of dreigen uit te vallen door psychische klachten

Lees meer

logo-embleem-solvitaal

Triage

Vanaf dag 1 duidelijke handvatten voor de re-integratie bij (dreigende) uitval door psychische klachten

Lees meer

logo-embleem-solvitaal

Preventie

Voorkom uitval door stressgerelateerde klachten met onze preventiecheck

Lees meer