foto-header-solvitaal

Neem contact op

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk.

  Naam

  Telefoonnummer

  Vragen en/of opmerkingen

  Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door deze website.

  Over Solvitaal

  Bij Solvitaal richten we ons op het optimaal laten functioneren van medewerkers. Wij begeleiden organisaties, leidinggevenden en medewerkers om dit voor elkaar te krijgen. Solvitaal werkt met ervaren arbeids- en organisatiepsychologen (NIP), loopbaancoaches (NOLOC) en trainers die een ondersteunende basishouding combineren met een gezonde dosis no-nonsense mentaliteit. Onze stijl van werken is positief en oplossingsgericht en altijd op basis van de nieuwste psychologische methodieken en wetenschappelijke inzichten. Deze extra diepgang zorgt ervoor dat veranderingen niet alleen op gedragsniveau plaatsvinden, maar verankerd worden in het denken en de mindset van uw medewerkers. Onze ervaring is dat mensen hierdoor bewust en toekomstbestendig bezig blijven met hun eigen inzetbaarheid.

  Wij denken graag mee over kansen, mogelijkheden en plannen van aanpak om duurzame inzetbaarheid binnen een organisatie integraal vorm te geven. Solvitaal biedt een diversiteit aan diensten. Wij adviseren, faciliteren en begeleiden organisaties en medewerkers om optimaal te kunnen functioneren.

  Waar staan wij voor

  Wij houden ervan om zaken simpel te houden. Dit doen wij door snel naar de kern te gaan van de probleemsituatie. Onze ervaring leert dat de essentie in de meeste gevallen te maken heeft met de vraag of de match tussen mens en organisatie (nog) optimaal is. Door dit te beantwoorden is de oplossing helder en uitvoerbaar. Vaak kan de problematiek door een goede analyse en begeleiding opgelost worden en wordt de match opnieuw optimaal. Het kan ook voorkomen dat door veranderingen in de mens of de organisatie de match er niet meer is. Maar wat de conclusie of het antwoord op de vraag ook is, door onze praktische, positieve en oplossingsgerichte aanpak dragen wij bij aan het optimaal presteren van uw medewerkers en uw organisatie. Of het nu om een individueel vraagstuk gaat, een probleem in de samenwerking of een vraag die te maken heeft met veranderingen binnnen een organisatie.

  Waar gaan wij voor

  Bij Solvitaal hebben wij vertrouwen in de kennis en ervaring van onze mensen. Ons brede, landelijke netwerk bestaat uit professionals die over diverse expertise beschikken, waaronder EMDR en rouw & verliesbegeleiding. Zo kunnen wij altijd zien welke professional het beste aansluit op uw vraag om tot een oplossing te komen. Ook in onze dienstverlening gaan wij voor de optimale match! De essentie van onze aanpak is simpel en kernachtig samen te vatten: onze processen zijn standaard maar de inhoudelijke aanpak is maatwerk.
  Naast vertrouwen in onze eigen deskundigheid, vertrouwen wij graag op uw kennis en ervaring over uw mensen en organisatie. Wij hechten in onze dienstverlening aan open en eerljke communicatie. Samen met u verkennen we wat de kansen en mogelijkheden zijn om binnen de context en kaders van uw organisatie vraagstukken op te lossen. Met ons advies, praktische begeleiding en aanvullende training krijgt u tools en tips om continu te zorgen voor een optimale match. Uiteindelijk hebben wij ons werk gedaan als u ons niet meer nodig heeft. Daar gaan wij voor.

  logo-embleem-solvitaal

  Preventie

  Tools en diensten om medewerkers vitaal en inzetbaar te houden

  Lees meer

  logo-embleem-solvitaal

  Psychologische ondersteuning

  Begeleiding voor medewerkers die uitgevallen zijn of dreigen uit te vallen door psychische klachten

  Lees meer

  logo-embleem-solvitaal

  Workshops en trainingen

  Vergroot de kennis en vaardigheden van medewerkers, management en HR met trainingen en workshops op maat

  Lees meer